fbpx

Pendaftaran berjaya!

Sila semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29. Jika tidak ada, semak spam folder anda.

Rujukan Khas Exam Online Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29

Setiap kali exam online diadakan, tak semua calon sempat nak buat ulangkaji atau faham nak nak studi apa. Untuk memberikan peluang kepada calon membuat ulangkaji dengan cara uang mudah dan pantas, Tim Infokerjaya telah mengeluarkan sebuah rujukan khas (lengkap) untuk exam ini.

Ulangkaji tanpa menggunakan rujukan yang komprehensif adakalanya membuatkan calon hilang fokus kerana sumber latihan yang digunakan tidak lengkap atau tidak tepat.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas exam PSEE SPA sejak tahun 2009. Setiap kali exam diadakan, nota dan contoh soalan dibuat berdasarkan format terkini!

Pengalaman 10 tahun menjadi sandaran dalam menyediakan rujukan yang tepat dan bersesuaian!

Rujukan Khas Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda tak tahu apa nak prepare atau pertama kali menduduki exam online Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29, rujukan khas Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, kekosongan jawatan yang dibuka hanya untuk 8 tetap dan 16 simpanan. Anggaran calon exam pula melebihi 30 ribu orang. Bagaimana anda nak tempatkan diri anda kalangan 24 calon?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan yang lengkap, mempunyai rekod positif dalam membantu ribuan calon SPA sejak 2009. Jadikan sebagai rujukan utama anda. Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2022) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Anda boleh jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan gunakan buku rujukan SPM kerana tak semua bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Seksyen Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29 menjimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda kuasai soalan peperiksaan online.

Jika berminat dengan rujukan ini, saya telah menyediakan satu channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda boleh sertai untuk dapatkan info lanjut mengenai rujukan.

Kami akan kongsikan info berkaitan rujukan dan tips-tips contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.