fbpx

Tahniah, anda selangkah ke hadapan…

Semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Penolong Jurutera JA29. Jika tiada, check juga bahagian spam folder.

Rujukan Khas Exam Online Penolong Jurutera Gred JA29

Setiap kali exam SPA dijalankan, kami faham tak semua calon sempat nak cari bahan rujukan. Untuk memberikan anda peluang supaya dapat membuat ulangkaji dengan mudah dan pantas, Tim Infokerjaya telah mengeluarkan sebuah rujukan khas untuk exam ini.

Kami mahu ulangkaji anda lebih fokus kepada topik-topik soalan yang biasa keluar dalam exam online. Bila fokus, anda lebih mudah untuk menguasai ilmu yang dipelajari.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas exam SPA sejak tahun 2009. Setiap kali exam diadakan, nota dan contoh soalan dibuat berdasarkan format terkini!

Pengalaman 10 tahun jadi sandaran dalam menyediakan rujukan yang tepat dan bersesuaian!

Rujukan Penolong Jurutera JA29

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali duduk dalam exam Penolong Jurutera Gred JA29 dan tak tahu apa nak prepare, rujukan khas Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, kekosongan jawatan dibuka sebanyak 19 tetap dan 10 simpanan. Anggaran calon exam pula melebihi 30 ribu orang. Bagaimana nak tempatkan diri di kalangan calon-calon ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan yang lengkap, mempunyai rekod positif dalam membantu ribuan calon SPA sejak 2009. Jadikan sebagai rujukan utama anda. Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai ini, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Anda boleh jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan gunakan buku rujukan SPM kerana tak semua bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Seksyen Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Penolong Jurtera JA29 dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda untuk kuasai soalan peperiksaan online.

Jika berminat dengan rujukan ini, saya telah menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda boleh sertai untuk dapatkan info lanjut.

Kami akan kongsikan info berkaitan rujukan dan tips-tips contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.