fbpx

Terima kasih!

Sila semak inbox e-mel anda untuk download contoh soalan. Jika tiada, semak juga bahagian folder spam.

Rujukan Khas Exam Penguasa Penjara Gred KA41

Untuk pengetahuan anda, tak semua calon sempat mencari bahan rujukan sendiri apatah lagi bahan ulangkaji yang lengkap dan tersusun. 

Untuk pastikan anda semua dapat membuat ulangkaji yang  pantas dan menyeluruh, Tim Infokerjaya akan mengeluarkan rujukan khas untuk exam ini.

Kami (Tim Infokerjaya) mahu ulangkaji anda lebih fokus kepada topik soalan exam berdasarkan contoh-contoh soalan yang mengikut tren semasa.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya adalah penyedia rujukan exam SPA sejak tahun 2009. Pengalaman lebih 10 tahun menjadi sandaran dalam menyediakan rujukan yang tepat dan sesuai!

Ebook Penguasa Penjara KA41 bakal dilancarkan tak lama lagi!

Let the pictures tell the story…

Ini berita gembira sebahagian calon yang melalui pengalaman bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki exam Penguasa Penjara KA41 dan tak tahu nak prepare apa, rujukan ini wajib anda jadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, kekosongan dibuka seramai 23 (tetap) dan 50 (simpanan). Bilangan calon pula dianggarkan 30 ribu orang. Bagaimana nak jadi kalangan 73 calon ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan yang lengkap dan tersusun dalam membantu ribuan calon SPA sejak 2009 dijadikan sebagai rujukan utama.

Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih faham dan jelas;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Ini shortcut untuk ulangkaji. Jangan gunakan lagi buku SPM sebab bukannya semua bab masuk;
  • Contoh Soalan & Huraian Jawapan – 30 contoh soalan Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 contoh soalan Kefahaman Bahasa Inggeris;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran special. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan exam sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Khas Penguasa Penjara KA41 dapat jimatkan masa ulangkaji anda, banyak latih tubi untuk membantu calon kuasai soalan peperiksaan.

Jika ada calon yang berminat dengan rujukan ini, saya ada menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk maklumat-maklumat tambahan.

Kami kongsikan info mengenai teknik jawab soalan exam dalam channel di bawah;

© 2022 Soflyy. All rights reserved.