fbpx

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam OnlinePENGUASA PENJARA KA4128Oktober Ini?

Jangan risau. Ini rujukan pantas untuk bantu persediaan anda!

Satu-satunya bahan rujukan komprehensif yang akan membantu anda buat persediaan secukupnya!

Bagaimana rujukan EXTRA SEKSYEN membantu anda?

1. Jimatkan Masa Anda!

Tak perlu lagi nak cari bahan ulangkaji! Nota, formula, contoh soalan dan jawapan disediakan. Anda fokus ulangkaji sahaja. Boleh jimat masa 72 jam.

2. Tahu Bentuk Soalan!

Macamana soalannya, itu kami tunjuk! Kami bantu anda buang rasa gugup atau ‘blur’. Contoh soalan akan berikan gambaran bentuk soalan yang ditanya.

3. Huraian Format Terkini

Jelas format 2021! Jika anda gunakan rujukan 2014-2019, anda akan alami kerugian besar. Format telah berubah. Kami nak anda faham format yang baru!

Apa yang ada dalam rujukan ini?

Nota-Nota Ringkas

Nota dibekalkan dalam bentuk point penting terutamanya Daya Menyelesaikan Masalah. Ramai calon dah lupa Matematik SPM kan? Nota ini akan bantu anda buat ulangkaji dengan pantas!

Format & Contoh Soalan

Contoh soalan setiap seksyen disediakan untuk anda faham apakah skop penilaiannya. Ini kerana faktor utama kegagalan calon kerana tidak tahu format soalan. Format 2019 tak sama tahun 2021.

Jawapan & Huraian

Setiap soalan disertakan sekali penerangan jawapan. Jadi anda akan lebih faham macamana jawapan diberi. Ulangkaji sambil semak jawapan. Sudah tentu jimatkan masa anda!

Ini bahan ulangkaji yang anda akan dapat…

  • 19 Formula Ringkas, Nota Matematik & Zone Explore;
  • Nota Grammar (Tatabahasa) Bahasa Inggeris;
  • 70 Contoh Soalan Daya Menyelesaikan Masalah;
  • 65 Contoh Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris;
  • 90 Soalan Set Latih Tubi Intensif Seksyen A (option);
  • 90 Soalan Set Latih Tubi Intensif Seksyen B (option);
  • Contoh Soalan & Huraian Jawapan.

Siapakah kami?

Tim Infokerjaya telah membantu ramai calon kerajaan sejak 2008 (11 tahun). Kini giliran anda pula kami bantu dengan menyediakan rujukan khas untuk persediaan sesi Oktober 2021.

Untuk rekod, dah lebih 85,000 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Tim Infokerjaya sejak sedekat lalu. Ramai yang dah berjaya menjawat jawatan kerajaan yang diidamkan. Kini giliran anda!

Izinkan kami bantu anda!

Calon yang dipanggil exam boleh berjaya tetapi perlukan motivasi dan bantuan yang betul. Baca apa kata mereka…

Antara mereka yang telah berjaya…

Setelah dapat nota yang betul, strategi tepat dan keyakinan yang tinggi, cuba tengok reaksi kegembiraan mereka.

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

Rujukan Tepat Untuk Exam 28 Oktober Anda!

Ini rujukan versi ebook(fail PDF) yang di download dan bukannya buku fizikal. Anda akan mendapat akses ke laman download selepas pembayaran disahkan.

Bayaran boleh dilakukan melalui Perbankan Online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain) dan Kad Kredit.

Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus email kami di support@rujukankerjaya.com untuk bantuan dan semakan segera.

Untuk pertanyaan atau pembelian melalui whatsapp, sila tekan button di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.