fbpx

Pendaftaran berjaya!

Semak inbox emel anda untuk memuat turun Contoh Soalan Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) Gred N19. Jika tiada, periksa di bahagian spam folder. Terima kasih.

Rujukan Khas Exam Online Pembantu Tadbir Gred N19

Setiap kali exam SPA dijalankan, kami faham tak semua calon sempat nak cari bahan rujukan. Untuk memastikan anda dapat membuat ulangkaji yang mudah dan pantas, Tim Infokerjaya ada rujukan khas untuk exam ini.

Kami nak anda fokus buat ulangkaji berdasarkan topik-topik penting soalan yang biasa keluar exam. Jadi, anda tak buang masa buat perkara tak penting.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas exam SPA sejak 2009. Setiap kali exam diadakan, Nota dan Contoh Soalan dihasilkan berdasarkan format terkini!

Rujukan Pembantu Tadbir N19

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali duduk dalam exam PEMbantu tadbir Gred n19 dan tak tahu apa nak prepare, wajib anda jadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, kekosongan dibuka sebanyak 77 tetap dan 500 simpanan. Anggaran calon pula melebihi 30 ribu orang. Jadi, bagaimana anda nak tempatkan diri di kalangan 577 calon ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan lengkap, yang ada rekod membantu ribuan calon SPA sejak 2009. Jadikan ia sebagai rujukan utama anda. Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai ini, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota & Formula Ringkas – Anda jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan gunakan buku rujukan SPM kerana tak semua bab keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Seksyen A dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris plus huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas supaya anda tidak perlu beli lagi jika terima panggilan exam sama di masa akan datang!

Dalam erti kata lain, Rujukan Khas Pembantu Tadbir N19 dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda untuk kuasai soalan peperiksaan online.

Jika anda berminat, saya menjemput anda join channel Telegram khas untuk rujukan ini. Sertai untuk info lanjut.

Kami akan kongsikan info-info tentang rujukan, tips-tips dan contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.