fbpx

Pendaftaran berjaya!

Sila semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam folder.

Rujukan Khas Exam Online Pembantu Penguat Kuasa KP19

Tak semua calon sempat nak cari bahan ulangkaji setiap kali exam diadakan. Apatah lagi bahan ulangkaji yang lengkap dan tersusun. 

Untuk memastikan setiap calon dapat membuat ulangkaji dengan mudah, pantas dan menyeluruh, Tim Infokerjaya akan mengeluarkan rujukan khas untuk exam ini.

Kami (Tim Infokerjaya) mahu ulangkaji anda lebih fokus kepada topik soalan yang biasanya keluar dalam exam dan contoh-contoh soalan yang mengikut tren terkini.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya telah menyediakan rujukan exam SPA sejak tahun 2009 lagi. Nota dan contoh soalan berdasarkan format terbaru setiap kali exam diadakan!

Pengalaman 10 tahun jadi sandaran dalam menyediakan rujukan yang tepat dan bersesuaian!

ebook pegawai penguatkuasa kp41

Versi KP19 bakal dilancarkan!

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki dalam exam Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19 dan tak tahu apa nak prepare apa, rujukan ini wajib dijadikan sumber rujukan utama anda!

Fikirkan kekosongan jawatan 30 (TETAPdan 40 (SIMPANAN). Bilangan calon pula dianggarkan lebih 30 ribu orang. Bagaimana nak jadi di kalangan 70 orang calon ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan yang lengkap, rekod yang positif dalam membantu ribuan calon SPA sejak 2009 dijadikan sebagai rujukan utama.

Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Anda boleh jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan gunakan buku rujukan SPM kerana tak semua bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Khas Pembantu Penguat Kuasa KP19 dapat jimatkan masa ulangkaji anda, banyak latih tubi untuk membantu calon kuasai soalan peperiksaan.

Jika ada calon yang berminat dengan rujukan ini, saya ada menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk maklumat mengenai rujukan ini.

Kami akan kongsikan info berkaitan teknik menjawab soalan exam dalam channel di bawah;

© 2022 Soflyy. All rights reserved.