fbpx

Tahniah, anda selangkah ke hadapan!

Sila semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Pembantu Penerangan Gred S19. Jika tiada, semak bahagian spam folder.

Rujukan Khas Exam Online Pembantu Penerangan Gred S19

Tak semua calon sempat nak cari bahan ulangkaji setiap kali exam diadakan. Apatah lagi bahan ulangkaji yang lengkap dan tersusun. 

Untuk pastikan setiap calon dapat buat ulangkaji dengan mudah, pantas dan lengkap, Tim Infokerjaya akan mengeluarkan rujukan khas untuk exam kali ini.

Kami (Tim Infokerjaya) mahu anda lebih fokus dengan topik soalan yang lazim keluar dalam exam dan contoh-contoh soalan yang yang terkini.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya adalah penyedia rujukan exam SPA sejak 2009 lagi. Nota dan contoh soalan sentiasa berdasarkan format terbaru!

Pengalaman hampir 12 tahun menjadi sandaran untuk enyediakan rujukan yang tepat dan bersesuaian setiap kali exam diadakan!

Akan dilancarkan!

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki exam Pembantu Tadbir Gred L19 dan tak tahu nak prepare apa, rujukan ini wajib dijadikan sumber rujukan utama anda!

Fikirkan kekosongan 18 (tetapdan 30 (simpanan). Calon pula dianggarkan lebih 30 ribu orang. Bagaimana nak jadi kalangan 48 orang ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan komprehensif, yang mempunyai rekod yang baik dalam membantu ribuan calon SPA sejak sebelum ini.

Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Ini shortcut ulangkaji anda. Jangan guna buku SPM kerana tak semua bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Seksyen A dan 30 Seksyen B beserta jawapan dan cara penyelesaian masalah;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Khas Pembantu Penerangan Gred S19 bukan hanya jimatkan masa ulangkaji malah bantu calon kuasai soalan peperiksaan.

Jika anda berminat dengan rujukan ini, saya menyediakan channel Telegram khas di bawah  untuk info semasa mengenai rujukan ini.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.