fbpx

Pendaftaran diterima!

Semak inbox e-mel anda untuk muat turun Contoh Soalan Pegawai Pertahanan Awam Gred KP41. Jika tiada, semak juga dalam folder spam.

Rujukan Khas Exam Online Pegawai Pertahanan Awam Gred KP41

Kami sedar tak semua calon berkesempatan membuat ulangkaji kerana tiada rujukan yang lengkap.

Untuk memberi peluang kepada semua calon melakukan persediaan dengan mudah & pantas, pihak Infokerjaya akan mengeluarkan ‘rujukan khas’ untuk peperiksaan ini.

Anda tak perlu buang masa mencari soalan melalui Google atau group Telegram kerana semua bahan ulangkaji exam Pegawai Pertahanan Awam KP41 akan dimuatkan dalam rujukan ini.

Ecover Penolong Pegawai Pertahanan Awam KP29

Rujukan Khas KP41 akan dilancarkan pada 25 Disember!

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki exam Pegawai Pertahanan Awam KP41 dan tak tahu apa nak prepare apa, rujukan daripada Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, kekosongan jawatan hanya 8 tetap dan 20 simpanan. Anggaran calon pula melebihi 10 ribu orang. Macamana nak bersaing dengan calon-calon lain?

Dalam rujukan khas pihak Infokerjaya, anda akan dapat;

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & Formula – Anda boleh jadikan shortcut ulangkaji. Jangan guna buku SPM kerana tak semuanya bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 soalan Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Tak perlu beli rujukan ini selama 3 tahun!

Dalam erti kata lain, Rujukan Khas Pegawai Pertahanan Awam KP41 dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda menguasai soalan exam online.

Jika anda berminat saya ada menyediakan channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda sertainya untuk dapatkan infomasi lanjut.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.