fbpx

Pendaftaran berjaya!

Sila semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Pegawai Penguat Kuasa Gred KP41. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam folder.

Rujukan Khas Exam Online Pegawai Penguat Kuasa KP41

Boleh dikatakan tak semua calon sempat untuk cari bahan rujukan setiap kali exam. Apatah lagi, nak cari bahan rujukan yang lengkap. Untuk memberikan peluang kepada semua calon membuat ulangkaji dengan mudah dan pantas, Tim Infokerjaya akan keluarkan sebuah rujukan khas untuk exam ini.

Kami (Tim Infokerjaya) mahu ulangkaji anda lebih berfokus kepada topik soalan yang lazimnya keluar dalam exam online serta contoh-contoh soalan yang mengikut tren sejak 10 tahun.

Untuk makluman, Tim Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas untuk exam SPA sejak tahun 2009. Nota dan contoh soalan berdasarkan format terkini setiap kali exam diadakan!

Pengalaman 10 tahun jadi sandaran dalam menyediakan rujukan yang tepat dan bersesuaian!

ebook pegawai penguatkuasa kp41

Versi terkini bakal dilancarkan!

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali duduk dalam exam PEGAWAI PENGUAT KUASA KP41 dan tak tahu apa nak prepare apa, rujukan khas Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama anda!

Fikirkan, jawatan dibuka sebanyak 30 (tetap) dan 40 (simpanan) kekosongan. Anggaran calon exam pula melebihi 30 ribu orang. Bagaimana nak tempatkan diri di kalangan 70 orang calon?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan yang lengkap, mempunyai rekod positif dalam membantu ribuan calon SPA sejak 2009. Jadikan sebagai rujukan utama.

Dalam rujukan khas Tim Infokerjayai ini, anda akan dapat bahan rujukan seperti:

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & FormulaMatematik – Anda boleh jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan gunakan buku rujukan SPM kerana tak semua bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 contoh soalan Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Khas Pegawai Penguat Kuasa KP41 dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda untuk kuasai soalan peperiksaan online.

Jika berminat dengan rujukan ini, saya telah menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda boleh sertai untuk dapatkan info lanjut.

Kami akan kongsikan info berkaitan rujukan dan tips-tips contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.