fbpx

Pendaftaran berjaya!

Sila semak inbox emel anda untuk download Contoh Soalan Latihan Separa Perubatan Diploma. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam folder.

Rujukan Khas Exam Online Latihan Separa Perubatan Diploma

Setiap kali exam diadakan, tak semua calon berkesempatan untuk cari bahan rujukan yang lengkap.

Untuk memberi peluang kepada anda (calon) membuat persediaan ulangkaji dengan mudah dan pantas, pihak Infokerjaya ada mengeluarkan rujukan khas untuk exam ini.

Anda boleh terus fokus buat ulangkaji tanpa perlu fikir lagi nak cari nota dan contoh soalan.

Tak perlu risau nak baca apa sebab nota yang dibekalkan ringkas dan padat. Contoh-contoh soalan juga disertakan dengan huraian jawapan.Pihak Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas exam SPA sejak 2009. Nota dan contoh soalan berdasarkan format terkini exam!

Rujukan Khas (Ebook) Exam Online Separa Perubatan Diploma

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki exam separa perubatan diploma dan tak tahu apa nak prepare apa, rujukan khas Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, jawatan dibuka seramai 875 kekosongan. Anggaran calon pula melebihi 30 ribu orang. Bagaimana nak bersaing dalam kalangan 875 calon?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan lengkap dan boleh membantu calon untuk dijadikan rujukan utama. Dalam rujukan khas pihak Infokerjaya, anda akan dapat;

  • Format Tekini (2020) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • 67 Nota Ringkas Pengetahuan Am – Anda boleh jadikan shortcut dalam ulangkaji. Jangan buang masa Google sebab tak semua topik akan keluar exam;
  • Contoh Soalan + Huraian Jawapan – 157 contoh soalan Pengetahuan Am dam 30 contoh soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini tawaran khas Tim Infokerjaya. Anda tak perlu beli lagi jika terima panggilan peperiksaan sama pada masa akan datang!

Dalam kata lain, Rujukan Khas Latihan Separa Perubatan Diploma dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda untuk kuasai soalan peperiksaan online.

Jika berminat dengan rujukan ini, saya telah menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda boleh sertai untuk dapatkan info lanjut.

Kami akan kongsikan info berkaitan rujukan dan tips-tips contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.