fbpx

Pendaftaran diterima!

Semak inbox e-mel anda untuk muat turun Contoh Soalan Exam Online Penguasa Kastam Gred WK41. Jika tiada, semak juga dalam folder spam.

Rujukan Pantas Exam Online Penguasa Kastam Gred WK41

Setiap kali exam diadakan, tak semua calon berkesempatan untuk cari bahan rujukan yang lengkap.

Bagi memberi peluang kepada semua calon agar dapat membuat persediaan ulangkaji dengan mudah dan pantas, pihak Infokerjaya akan mengeluarkan rujukan khas untuk exam kali ini.

Anda boleh buat ulangkaji berfokus menggunakan contoh-contoh soalan berdasarkan tren 10 tahun lepas.

Anda juga tak perlu risau nak baca apa kerana nota-nota ringkas dan padat akan dibekalkan untuk setiap seksyen dalam rujukan ini.

Pihak Infokerjaya telah menyediakan rujukan khas exam SPA sejak 2009. Nota dan contoh soalan berdasarkan format terkini exam!

Akan diterbitkan 4 Oktober!

Let the pictures tell the story…

Ini sebahagian calon yang melalui pengalaman gembira bersama Tim Infokerjaya sebelum ini:

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

TAPI….

Rujukan Khas Tim Infokerjaya BUKAN Untuk Semua!

Jika anda pertama kali menduduki exam Penguasa Kastam WK41 dan tak tahu apa nak prepare apa, rujukan khas Tim Infokerjaya ini wajib dijadikan sumber rujukan utama!

Fikirkan, jawatan dibuka seramai 69 (tetap) dan 200 (simpanan). Anggaran calon pula melebihi 30 ribu orang. Nak berada dalam kalangan calon-calon ini?

Sebab itu, anda perlu sebuah rujukan lengkap dan boleh membantu calon untuk dijadikan rujukan utama.

Dalam rujukan khas pihak Infokerjaya, anda akan dapat;

  • Format Tekini (2021) – Huraian mengenai format penilaian dan pecahan soalan setiap seksyen supaya lebih jelas dan faham;
  • Nota Ringkas & Formula – Anda boleh jadikan shortcut ulangkaji. Jangan guna buku SPM kerana tak semuanya bab akan keluar;
  • 60 Contoh Soalan + Jawapan – 30 soalan Daya Menyelesaikan Masalah dan 30 soalan Kefahaman Bahasa Inggeris beserta huraian jawapan;
  • Kemaskini Percuma 3 Tahun – Ini sebuah tawaran. Anda tak perlu beli rujukan sama jika menduduki exam yang sama di masa akan datang!

Dalam erti kata lain, Rujukan Exam Penguasa Kastam WK41 dapat jimatkan masa ulangkaji, berorientasikan latih tubi dan membantu anda untuk kuasai soalan peperiksaan online.

Jika berminat dengan rujukan ini, saya telah menyediakan sebuah channel Telegram khas untuk rujukan ini. Anda boleh sertai untuk dapatkan info lanjut.

Kami akan kongsikan info berkaitan rujukan dan tips-tips contoh soalan dalam channel di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.