fbpx

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Ujian Psikometik Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41?

Usah risau. Anda berada di tempat yang betul. Ini rujukan lengkap untuk bantu persediaan anda!

Jangan buang masa lagi. Ini satu-satunya rujukan komprehensif untuk bantu anda beraksi cemerlang semasa exam!

Bagaimana rujukan ini bantu exam anda?

1. Jimat masa anda!

Menjimatkan masa ulangkaji! Kami bantu anda dengan menyediakan nota-nota ringkas Matematik dan English untuk persediaan anda! Anda bakal jimat 72 JAM!

2. Tahu bentuk soalan!

Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda buang rasa gugup + ‘blur’ ketika exam online. Contoh soalan yang beri gambaran jelas bagaimana soalan ditanya.

3. Huraian format terkini

Jelas format 2021! Jika anda gunakan rujukan 2014-2019, anda akan alami kerugian besar. Format telah berubah. Kami nak anda faham format terbaru ini!

Apa yang ada dalam rujukan ini?

Nota-Nota Ringkas

Nota diringkaskan dalam bentuk point-point penting terutama penyelesaian masalah. Ramai calon yang dah lupa Matematik SPM kan? Nota ini akan bantu anda buat ulangkaji pantas!

Format & Contoh Soalan

Contoh soalan semua seksyen exam disediakan untuk memudahkan anda faham skop penilaian. Ini kerana faktor utama kegagalan calon kerana tidak tahu format soalan. Format tahun 2019 tidak sama untuk tahun 2021.

Jawapan & Huraian

Setiap soalan disertakan penerangan jawapan. Jadi anda akan lebih faham bagaimana jawapan diberi. Ulangkaji sambil semak jawapan. Sudah tentu jimat masa!

Siapakah kami?

Tim Infokerjaya telah membantu ramai calon exam kerajaan sejak 2008 (lebih 10 tahun). Kini giliran anda pula kami bantu dengan menyediakan rujukan khas untuk persediaan sesi April 2021.

Untuk rekod, dah lebih 85,000 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Tim Infokerjaya sejak sedekat lalu. Ramai yang dah berjaya menjawat jawatan kerajaan yang diidamkan. Kini giliran anda!

Izinkan kami bantu anda!

Calon yang dipanggil boleh berjaya tetapi perlukan motivasi dan bantuan yang betul. Tengok apa kata mereka selepas membeli rujukan kami.

Antara mereka yang telah berjaya…

Setelah dapat nota yang betul, strategi tepat dan keyakinan yang tinggi, cuba tengok reaksi kegembiraan mereka.

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

Tawaran Bonus!

Jika anda membuat pembelian rujukan melalui link dalam website ini, anda akan dapat bonus KHAS daripada saya. Pemberian bonus ini sebagai latihan tambahan anda.

  • 100 Koleksi Soalan Daya Menyelesaikan Masalah
  • 100 Koleksi Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris
  • 100 Grammar Test Questions + 1000 English Verbs
  • Group Support Telegram

PERHATIAN!

Hanya pembelian melalui link atau button hijau di website ini sahaja akan mendapat 100 Koleksi Soalan Daya Menyelesaikan Masalah, 100 Koleksi Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris, Nota Bahasa Inggeris dan Group Khas Telegram Calon  secara percuma!

Feedback calon exam 14 April 2021

Rujukan Tepat Untuk Exam 30 April 2021 Anda!

Ini rujukan versi ebook(fail PDF) yang di download dan bukannya buku fizikal. Anda akan mendapat akses ke laman download selepas pembayaran disahkan.

Bayaran boleh dilakukan melalui Perbankan Online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain) dan Kad Kredit.

Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus email kami di support@rujukankerjaya.com untuk bantuan dan semakan segera.

Untuk pertanyaan atau pembelian melalui whatsapp, sila tekan button di bawah.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.