fbpx

Perhatian Kepada Pelajar ...

Nak Jadi Guru Tapi Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Ujian MEDSI & TEMU DUGA (IV) Program Ijazah / Diploma Pendidikan?

Dapatkan bimbingan Sir Moris Sekarang!

Tuan & puan sekalian,

Ujian MEDSI merupakan saringan untuk mencari calon yang ideal bagi kemasukan ke program ijazah / diploma pendidikan di universiti awam. Calon yang tidak mencapai skor yang ditetapkan akan gagal dalam tapisan ini.

Salah satu punca kenapa ramai calon gagal ujian MEDSI sebab menganggap mudah sekadar memerlukan jawapan "Ya" atau "Tidak".

Anggapan ini tidak tepat kerana MEDSI direka khas untuk mengenal pasti dan mengukur personaliti, minat kerjaya, nilai intergriti dan kecerdasan emosi.

Namun, anda tidak perlu risau kerana teknik menjawab soalan MEDSI dan temu duga boleh dikuasai melalui bimbingan yang dianjurkan.

Semuanya anda boleh pelajari dalam kelas Sir Moris.
Memperkenalkan….

Kelas Skills Lulus MEDSI & Temu Duga (IV) untuk calon STPM, STAM, Matriks, Diploma & Graduan ISMP bersama Sir Moris!

Kelas RAHSIA Lulus UJIAN MEDSI
Tarikh : 11 / 14 / 19 Mei 2024
Masa : 9 Malam
Medium : Google Meet
Yuran : RM60
Kelas RAHSIA Lulus Temu duga (IV)
Tarikh : 6 Jun 2024
Masa : 9 Malam
Medium : Google Meet
Yuran : RM60

Kombo Kelas MEDSI + Temu Duga (IV) : RM100

atau...

Kombo Kelas MEDSI + Temu Duga (IV) + Ebook Bimbingan : RM150

Selain kelas Google Meet MEDSI & temu duga, Sir Moris telah menyediakan sebuah Ebook Bimbingan untuk pembacaan calon. Dapatkan ebook pada harga kombo RM150 untuk memantapkan persediaan anda.

Tempat terhad, daftar slot anda segera!

Jangkaan ribuan calon bakal menduduki MEDSI untuk pengambilan kali ini. Namun, slot Google Meet adalah terhad. Dapatkan slot anda segera supaya mendapat bimbingan terus sebelum tarikh MEDSI diadakan!

Kenapa perlu sertai kelas bimbingan sir?

Bukan mudah melepasi tapisan untuk memasuki program ijazah / diploma pendidikan di universiti awam. Ketahui rahsia lulus ujian MEDSI & IV ISMP agar anda tidak mengulangi kesilapan calon yang gagal berkali-kali. 

Ini kerana Sir Moris akan menghuraikan…
Kelas Rahsia Lulus MEDSI:
*Set soalan model MEDSI diakui amat berguna dan hampir menyamai soalan sebenar oleh calon sebelum ini. Sir Moris juga akan didedahkan faktor-faktor kegagalan yang biasa dilakukan calon yang tidak mendapat bimbingan.
Kelas Rahsia Lulus IV ISMP:
Ebook Bimbingan Kerjaya Guru:
Ebook: Nak menjadi guru sejarah, anda perlu tahu kerjaya & tanggungjawab guru sejarah. Bila disoal semasa IV, anda tahu nak jawab dengan rujukan melalui ebook ini.
Sir Moris merupakan pensyarah di UPSI yang telah lama membimbing pelajar lulus ujian INSAK / UKCG dan temuduga sejak 2011 lagi.

Feedback peserta...

Kebanyakan calon kelas bimbingan adalah pelajar lepasan STPM yang baru pertama kali menduduki ujian MEDSI. Jika mereka boleh anda pun tentu boleh…
Pernah GAGAL MEDSI? Usah putus asa....
3/4 kali mohon dan gagal MEDSI. Dengan bimbingan Sir Moris melalui kelas & ebook serta result STPM yang baik, bila lulus MEDSI maka berjaya ke UPSI.

Kelas Google Meet

Siapa Sir Moris?

Nama sebenar Mohd Noor Idris merupakan seorang pensyarah UPSI dan telah lama membimbing calon bakal guru untuk lulus ujian INSAK/UKCG dan temu duga sejak tahun 2011. Beliau juga berpengalaman luas dalam pengendalian bengkel motivasi dan latihan kepada agensi-agensi kerajaan, badan-badan berkanun, universiti, sekolah dan persatuan belia.

Nak sertai kelas sir?

Kelas Bimbingan UKCG & Temu Duga Sir Moris (Google Meet) akan diadakan bermula pada 11 Mei 2024. Tempat adalah terhad. Sila sahkan penyertaan anda dengan menghubungi WhatsApp 011-7371 1066 segera!
Atau tekan Google Form dan isikan butiran untuk dihubungi:
P.S: Semoga anda berjaya menggapai cita cita untuk bergelar seorang guru.
P.S.S: Ikuti jejak rakan-rakan anda yang telah berjaya dibimbing oleh Sir Moris.