fbpx

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam PEGAWAI BELIA dan SUKAN S412 Disember Ini?

Jangan risau. Ini rujukan lengkap untuk anda buat persediaan pantas!

Satu-satunya bahan rujukan komprehensif & Terkini untuk bantu anda buat ulangkaji secukupnya!

Bagaimana rujukan KHAS membantu anda?

1. Jimatkan Masa Anda!

Tak perlu lagi nak cari bahan ulangkaji! Nota, formula, contoh soalan dan jawapan disediakan. Anda fokus ulangkaji sahaja. Boleh jimat masa 72 jam.

2. Tahu Bentuk Soalan!

Macamana soalannya, itu kami tunjuk! Kami bantu anda buang rasa gugup dan ‘blur’. Contoh soalan akan berikan gambaran bentuk soalan yang ditanya.

3. Huraian Format Terkini

Jelas format 2021! Jika anda gunakan rujukan 2014-2019, anda akan ketinggalan sebab format telah berubah. Kami nak anda ulangkaji topik soalan terkini!

Apa yang ada dalam rujukan ini?

Nota-Nota Ringkas

Nota dalam bentuk isi penting terutama Daya Menyelesaikan Masalah. Ramai calon dah lupa Matematik SPM kan? Ini akan bantu anda buat ulangkaji pantas. Paling penting anda ulangkaji topik soalan yang hanya keluar exam sahaja.

Format & Contoh Soalan

Contoh soalan meliputi semua skop soalan yang lazim keluar dalam exam supaya faham dan mahir dengan soalan. Faktor kegagalan calon kerana tidak tahu sukatan soalan sebenar. Format 2020 tak sama dengan tahun 2021.

Jawapan & Huraian

Setiap soalan disertakan penerangan jawapan untuk memudahkan kefahaman anda. Anda akan lebih cepat faham dengan merujuk nota dan cara penyelesaian soalan. Jimat masa sebab tak perlu nak cari bentuk soalan dan rumus matematik!

Ini bahan ulangkaji yang anda akan dapat…

  • 19 Formula Ringkas, Nota Matematik & Zone Explore;
  • Nota Grammar (Tatabahasa) Bahasa Inggeris;
  • 30 Contoh Soalan Daya Menyelesaikan Masalah;
  • 30 Contoh Soalan Kefahaman Bahasa Inggeris;
  • 90 Soalan Set Latih Tubi Intensif Seksyen A (pilihan);
  • 90 Soalan Set Latih Tubi Intensif Seksyen B (pilihan);
  • Contoh Soalan & Huraian Jawapan.
  • 100+ halaman muka surat.

Siapakah kami?

Tim Infokerjaya telah membantu ramai calon kerajaan sejak 2008 (11 tahun). Kini giliran anda pula kami bantu dengan menyediakan rujukan khas untuk persediaan sesi Oktober 2021.

Untuk rekod, dah lebih 85,000 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Tim Infokerjaya sejak sedekat lalu. Ramai yang dah berjaya menjawat jawatan kerajaan yang diidamkan. Kini giliran anda!

Izinkan kami bantu anda!

Calon yang dipanggil exam boleh berjaya tetapi perlukan motivasi dan bantuan yang betul. Baca apa kata mereka…

Antara mereka yang telah berjaya…

Setelah dapat nota yang betul, strategi tepat dan keyakinan yang tinggi, cuba tengok reaksi kegembiraan mereka.

testimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjayatestimoni ebook infokerjaya

Rujukan Tepat Untuk Exam 2 Disember Anda!

Ini rujukan versi ebook(fail PDF) yang di download dan bukannya buku fizikal. Anda akan mendapat akses ke laman download selepas pembayaran disahkan.

Bayaran boleh dilakukan melalui Perbankan Online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain) dan Kad Kredit.

Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus email kami di support@rujukankerjaya.com untuk bantuan dan semakan segera.

Untuk pertanyaan atau bantuan pembelian (whatsapp), join Telegram (klik) kami.

© 2022 Soflyy. All rights reserved.